Συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας

Καλωσήρθατε στον "τόπο" μου!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=scif2vfg1ug&list=PL1IwCrvt7ePuqb8eb_FzITixmOfE7PNgR

Απόγευμα Πέμπτης. Στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου ο Γιάννης Πετρίδης έχει αφιέρωμα στους Cure.Και με έναν αυτόματο τρόπο-σχεδόν μαγικό-οι ευτυχίες συναντιούνται. Το συγκρότημα αυτό ήταν το αγαπημένο της εφηβείας μου. Κάπου στο τέλος της μεταφέρομαι, σε ένα ροκ κλαμπ της Σαντορίνης, να χορεύω με τόσο πάθος αυτό το τραγούδι και να κοιτάζω τις φτέρνες από τα σταράκια μου που έχουν αρχίσει να φθείρονται.
Στο τώρα, λίγες ώρες πριν, μια καινούρια ζωή αρχίζει και αναπνεει, έξω στον κόσμο. Μόλις  έχω μιλήσει με τη μαμά της νέας αυτής ύπαρξης.  Και δεν ξέρω αν είναι πως αυτή τη ζωή την ξέρω σχεδόν από τις πρώτες μέρες που δημιουργήθηκε -και ήμουν κοντά της μέχρι σχεδόν τη μέρα που γεννήθηκε, ή επειδή είναι το μωράκι ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου στη ζωή μου, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι τη σκηνή που θα της κάνω τον καραγκιόζη και αυτή θα μου γελάει.
Ο χρόνος είναι καλός μαζί μου. Και αν έχω να δώσω μία ευχή σε αυτό το μικρούλι το μωρό, είναι να είναι ο χρόνος καλός μαζί της. Να της δώσει όμορφες και δυνατές εμπειρίες. Να την κάνει δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της.
Μωρούλι, θα έρθει η "θεία"σου το Σάββατο να σε δει. Θα το καταλάβεις...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου